Gespecialiseerd in voeding

Food packaging is een wereld apart. Daarom kiest KPMB, al sinds het prille begin, voor een specialisatie in dit segment. Met technische knowhow, de flexibiliteit om snel te schakelen en zin voor vernieuwing ben je steeds mee met de trends. Of jij zet de nieuwste verpakkingstendens zelf in, samen met KPMB.

KPMB PACKAGING

Onestopshop voor food packaging solution

KPMB combineert een ruim assortiment aan verpakkingsmaterialen en -technieken tot een concept op maat. Wil je bijvoorbeeld switchen van polypropyleen schalen naar PET of karton? Geen probleem. De ideale oplossing voor jouw voedselverpakking is steeds voor handen.

Ruime stock en sterke service

Met 8.000m² voor de productie en opslag van karton, en meer dan 2.000m² stockage voor plastic schalen, staat KPMB gekend voor zijn just in time leveringen. In een volatiele markt schommelen ook je verpakkingsnoden soms sterk. Wordt het plots goed weer en heb je veel barbecueschalen nodig? Met 1 telefoontje is je levering geregeld.

Teamwork

Sterke partnerships

Om op elk moment snelle leveringen en hoogwaardige materialen te garanderen, rekent KPMB op sterke partners. Deze bedrijven vormen waardevolle tandems met het eigen expertenteam.

Dejong verpakking

Met Nederlandse sterkhouder De Jong heeft KPMB een sterke leverancier van plano’s en andere golfkartonproducten. 

CMSV

KPMB is exclusief verdeler voor CMSA in de Benelux. Zij produceren ‘ verluchte’ verpakkingen in zowel plastic als papier voor producten die een verpakking nodig hebben die ventileert zoals aardappelen, ajuin, citrusvruchten, noten,… Sinds jaar en dag is CMSA trendsetter en ontwikkelaar van vernieuwende trends en sinds enkele jaren produceert CMSA ook de verwerkingsmachines om de materialen op te verwerken.  Dit alles in nauw overleg met KPMB.